Vechtscheiding… of scheiden van een narcistische ex (rat)?

Als je een rat als ex hebt kun je je borst natmaken, dit gaat een verschrikkelijk gevecht worden. Wat jammer toch dat de hulpverlening denkt dat excessen door het toegenomen aantal ‘vechtscheidingen’ komen en dan met name door het co-ouderschap. Een toename van 20%? Dat kan kloppen, er is ook een extreme toename van rattengedrag want de rat is ‘entitled’ die vindt dat hij/zij RECHT HEEFT OP de kinderen, het huis, al het geld, flinke alimentatie etc. Verder maakt het een rat geen moer uit de kinderen te gebruiken als wapen om de ex kapot te maken. Ooit gehoord van PAS?

Wat is er niet effectiever voor een rat dan diegenen te gebruiken die je lief en dierbaar zijn? Dit naast het jou diskwalificeren als ouder en je overal zwartmaken en voor ‘gek’, ‘hysterisch’, etc te verklaren ook bij de hulpverlening. De rat is gewetenloos, altijd uit op conflicten, denkt aan slechts één iemand: zichzelf!

Hoe lang duurt het nog voordat de slachtoffers van de rattige ouder (andere ouder en de kinderen) gehoord worden en dat er niet het etiketje ‘vechtscheiding’ opgeplakt wordt?

Vechten betekent: 2 schuldigen. Als één van de ouders, of zelfs beiden, een rat is, dan is er sprake van dader(s) en slachtoffer(s) en zijn de slachtoffers volkomen machteloos. Er is per definitie machtsongelijkheid en (zwaar) psychisch geweld.

Helaas, ratten, rattengedrag, de ratgevallen ze blijven ermee wegkomen mét hulp en gesteund door de hulpverlening die er massaal intrapt!  Het slachtoffer van de rat krijgt de schuld van de rat, de hulpverlening twijfelt want hoort ook de rat aan en doet überhaupt niet aan ‘waarheidsbevinding’, ze willen niet oordelen, in de meeste gevallen krijgt het slachtoffer de schuld. Omdat dat de hulpverlening zegt niet aan ‘waarheidsbevinding’ te doen. Laten ze dat eens een keertje wél doen!  De teller loopt op…

De rat is een ster in het omdraaien van feiten, een volleerd leugenaar (want hele leven al in training daarvoor) en ALTIJD is de RAT het… SLACHTOFFER!

Die rol speelt een rat oscarwaardig, en de echte slachtoffers die steeds verder in het nauw gedreven worden, worden gezien als hysterisch, labiel, gek en één van de vechters in de ‘vechtscheiding’. Zie hier hoe succesvol ratten zijn!

Ik moest dit even kwijt…